Наш бизнесмен с държава-остров дарява криптопари на пенсионери Прочети

Дръзка идея – български бизнесмен e готов да дарява криптопари на пенсионерите и учащите у нас. Владимир Баланов е княз на екзотичната държава-остров Нова Атлантида. В качеството си на владетел той предлага част от ресурсите на княжеството му да бъдат разпределени именно чрез нов вид цифрова валута. Възможно ли е това?
Преди години Владимир Баланов основава държавата на умните хора. Нова Атлантида е нов остров с вулканичен произход. Той се намира на около 1000 км северно от Нова Зеландия. Държавата си има конституция, герб, а от отскоро и собствена криптирана валута.

Според Владимир Баланов природните богатства на острова са оценени на 5 трилиона долара. Част от тях той иска да дари на български пенсионери и ученици… под формата на токени.

„Това, което сме предложили, на всеки един пенсионер искаме да дарим стойността на 5000 евро от нашите природни ресурси. Другото – всеки месец ще даряваме същата сума на всеки един български малчуган до 18 години, но при условие, че ходи на училище. Затова търсим съдействието на МОН“, обясни Баланов.

Дали начинанието на бизнесмена е възможно? Bulgaria ON AIR попита хората, които се занимават с криптовалути.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2019/02/19/nash-biznesmen-s-dyrjava-ostrov-dariava-kriptopari-na-pensioneri.402509


'Наш бизнесмен с държава-остров дарява криптопари на пенсионери Прочети' has 1 comment

  1. юни 28, 2019 @ 12:21 pm Вес

    Това, което се случва в конкретния случай има всички характеристики на „вълшебна“ приказка и заради това маса от хората, които го чуят не вярват, че е възможно.
    Намирам заявеното от Владимир Баланов намерение за дарения на пенсионери и ученици за уникална идея с най-високо морално послание. Не ми звучи балансирано, обаче че всеки пенсионер ще получи еднократно 5000 евро, а всеки българин до 18 годишна възраст ще получава ВСЕКИ МЕСЕЦ, същата сума ако ходи на училище. А ако той не ходи на училище, а всъщност учи? Не е достатъчно, според мен само съдействието на МОН. Трябва актуална статистика, бърз анализ и прогнозен баланс. Разбира се, че е възможно. Чудя се само дали за всичко това има някаква система на комуникация, защото на мен ми се появява, че съм първият, който коментира след 12 април? Тук има някакво затъмнение, мисля.
    От името на Група, завършили магистратура „Блокчейн иновации“.

    Reply


Сподели какво мислиш

Имейл адресън няма да бъде публикуван.

dolphins  © 2021 Principality of New Atlantis